
Profesyonel bir temas kurmak istediğinizde Atalar escort Nazan sizlerin ilk tercihi olmalıdır. İddialı olduğum kadar sözümün gerisinde duran bir bayanım. İri göğüslerimle her fantezinizi en ince detayına kadar gerçekleştirecek yapıya sahibim. Genellikle yetişkin kadın porno videoları seyreden azgın erkekle benimle sevişmenin tadını ve anlamını çok iyi bilir. Size buran daha bu mesleğe başlamadan önceki cinsellik hikaye şekli maceralarımdan anlatınca nasıl bir cinsellik düşkünü kadın olduğumu daha iyi anlayabilirsiniz. Yeni evlenmiştim. Esimin beli ağrıdığı amacıyla yeteri kadar beni doyuramıyordu. O sıralar kız kardeşimde evlenmiş ve bana sık sık geliyorlardı.
Genellikle yazları geldiklerinde kız kardeşimin esi ile gece herkes uyuduktan sonra balkonda oturur saatlerce sohbet ederdik. Her konuşmanın neticesinde ben isi sekse kadın erkek temasına bağlardım. Genellikle enişte bacağıma yatarak hafif sürtünüşleri beni deli ederdi ancak cesaretimi toplayıp teması Atalar escort bayan kıvamına getiremezdim. Kimi vakit enişte öyle hareketler yapıyordu ki beni iyice çıldırtıyordu. Son olarak basını bacaklarımın arasına sokarak hazinemi koklaması bardağı taşıran son damla olmuştu. Klitorisime dokunuşları elimi, basının üstüne koymama neden oldu. Basını okşayarak bastırdım.
İste o ana ipler kopmuştu ben bacaklarımı aralayarak her şeyi öğüne sermiştim. Bütün sorun balkonda karsıdan görünme korkusu vardı. Basının üstüne bir şeyler örterek beni orgazmdan çıldırtıncaya kadar yalamasına izin verdim. Bende elimi onun aletine atmış mastürbasyon yapıyordum. İkimizde sevişmek amacıyla deli oluyorduk. Ben yavaşça içerdekileri kontrol ettikten sonra boş odaya elinden tuttuğum benzer biçimde sürükledim. Derhal yere uzanmasını istedim. Uzanması ile aletinin üstüne oturmam bir oldu. O denli ıslanmıstım ki nerede ise escort atalar hazinemin suları üstüne damlayacaktı. Elimle aletini tutarak hazineme yerleştirdim. Ses çıkarmamak amacıyla elimi ağzıma kapattım. Uzun vakit seviştikten sonra içime ne varsa boşaldı. İste o andan sonra bunu iki günde bir ortaya getirmeye basladık. Birbirimize âşıktık şefkatli sevişiyorduk. Bir vakit sonra esimden boşandım ve parasal kaynak olması amacıyla bu mesleğe basladım.